3 maart 2015 | Subsidie op maatregelen

De Rotterdamse tennisclub Plaswijck ’62 is tijdens het jaarcongres van de tennisbond verkozen tot KNLTB ‘Vereniging van het Jaar’. Naast de titel nam de club ook de Zwarte Tulp award in ontvangst. Die prijs gaat naar een tennisclub die iets bijzonders heeft gedaan en daarmee een goed voorbeeld is voor anderen.

De KNLTB waardeert LTC Plaswijck ’62 vooral om de vele nieuwe projecten die de club oppakt en de wijze waarop de vereniging haar maatschappelijke ambities uitdraagt. De Rotterdamse vereniging is initiatiefnemer van de aanleg van een RKF Playground en zet zich in om de lokale jeugd en 60-plussers aan het sporten te krijgen.

Daarnaast neemt Plaswijck deel aan ‘Scoren met Energie’. Het doel van dit initiatief is het verlagen van energielasten en het onder de aandacht brengen van het thema duurzaamheid.

Ook op het gebied van gezonde voeding is de club actief. Naast een algemeen aanbod van eten en drinken biedt de vereniging gezonder en gevarieerder voedsel. Door de genoemde initiatieven ontving de verenging eerder dit jaar de titel “Sportplusvereniging”.

Geïnspireerd? Mail dit resultaat door!