12 januari 2016 | Subsidie op maatregelen

De belangstelling onder sportstichtingen en sportverenigingen voor de regeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties is zo groot dat na 1 week al ruim 90 procent van het budget is uitgeput.

De eerste week na de openstelling van het subsidieloket zijn er bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) dus al veel aanvragen ingediend. Na één week – tot en met 10 januari 2016 – zijn door het systeem 504 aanvragen voor sportclubs geregistreerd. De uitputting van het beschikbare budget is daarmee ruim 90 procent. De hoogte van de claim valt na beoordeling van de aanvragen echter meestal lager uit vanwege afgewezen onvolledige of onjuiste aanvragen. Een aanvraag indienen voor de Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties is dan ook nog mogelijk.

Scoren met Energie kan namens de vereniging de aanvraag indienen. Het toegekende bedrag wordt rechtstreeks naar de aanvragende verenigng overgemaakt. Er zijn getekende offertes van leveranciers nodig voor de aanvraag.

bron: Solar Magazine

Geïnspireerd? Mail dit resultaat door!